CYNTHIA'S SURINAAMS AFHAAL

CYNTHIA'S SURINAAMS AFHAAL Al meer dan 10 jaar de lekkerste roti!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cynthia's Surinaams afhaal. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 14:02 Heel goed eten.
24 sep 2022 om 20:53 Eten was weer heerlijk!! Roti kip (speciaal) is wat wij tot nu toe hebben besteld! Voor mij persoonlijk mag het steeds een gevoel oproepen als weer thuiskomen in een ouderlijk huis:-) ik mag proeven dat het met liefde is voorbereid!
18 sep 2022 om 22:26 Eindelijk echt goede roti. Enige dingetje van de roti kip speciaal was dat er weinig kip bij zat. 1 vd 3 vleugels was meer vel over been. Maar ik heb ze nu allemaal gehad, bij deze bestel ik volgende keer weer.
12 aug 2022 om 19:56 We hadden twee soorten roti besteld maar helaas kregen we twee x dezelfde. De kip was er niet. Jammer. Gelukkig was het alsnog erg lekker
21 jul 2022 om 19:30 Goede portie, echte Surinaamse roti (lekkerder dan de roti van Indian Flavour)
16 jul 2022 om 20:18 Heerlijk eten en op tijd geleverd. Dankjewel
15 jul 2022 om 20:57 Heerlijke roti!
8 jul 2022 om 21:00 Besteld tijdens etenstijd op zaterdag, eten kwam netjes binnen de aangegeven tijd van 50 minuten met een vriendelijke bezorger Het eten was uitstekend en er zat goed veel kip bij m'n roti. Absolute aanrader!
7 jul 2022 om 22:29 Heerlijk maar erg kleine portie, bakje voor de helft gevuld.
3 jul 2022 om 20:55 Bezorging was anderhalf uur te laat. De roti was het wachten wel waard, die smaakte prima.
11 jun 2022 om 20:16 Eten was heerlijk en ruime portie. Bezorging iets later.,maar prima. Voor herhaling vatbaar!
8 jun 2022 om 19:21 Delicious