CYNTHIA'S SURINAAMS AFHAAL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cynthia's Surinaams afhaal. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 20:35 Gewoon de beste roti uit 033
9 feb 2024 om 19:31 Sambal ontbrak en roti was niet warm meer
8 feb 2024 om 23:41 We love Roti! Cynthia works hard to deliver delicious quality food. We travel 30 minutes for it, since we live to far for delivery. Thanks Cynthia!
29 jan 2024 om 10:01 Heerlijke Roti altijd goed bij Cyntia.
25 jan 2024 om 22:19 De roti was weer heerlijk. Bezorging niet na 25 tot 50 min, zoals aangegeven, maar na een uur.
25 jan 2024 om 20:52 50 minuten te laat bezorgd. Maar wel een excuses gekregen en een complete, warme en heerlijke bestelling maakte het wachten waard
20 jan 2024 om 11:46 Cola waren ze vergeten. Ik heb gebeld en deze zou alsnog worden bezorgd. Maar hebben ze niet gedaan
20 jan 2024 om 4:12 Lekker, warm, vers, snel geleverd, lekkerste Pom met rijst en kip!
29 dec 2023 om 20:12 Super lekker
2 dec 2023 om 16:19 Kipstukjes. Heerlijk kipstukjes! KIP-STUKJES!! De beste van Amersfoort!!
12 nov 2023 om 21:48 Prima roti. En inderdaad: op tijd bestellen zorgt voor uitstekende levering op tijd!
11 nov 2023 om 20:53 Bestelling was veel later dan aangegeven en in eerste instantie ontvingen we ook nog de verkeerde bestelling. Dit werd snel gecorrigeerd. Eten was lekker maar niet heel bijzonder en de portie niet heel ruim. Ik kom hier niet meer terug